lördag 21 januari 2012

annoying equation.


Frisyrer alltså.. Jag som har kort hår önskar mig för tillfället långt. Men när jag väl har långt vill jag har kort. Tuff ekvation.

Hairstyles.. When my hair is short, I want it to be long. But when it's long I wnt the short back. Annoying equation.

7 kommentarer:

 1. Haha - jag vet! Jag velar varje dag om jag ska fortsätta låta det växa (för nu är det ju ganska långt) eller klippa av det. Lyckas aldrig bestämma mig, men till dess växer det väl på. :-)

  SvaraRadera
 2. Haha vet akkurat hva du mener. Jeg gidder aldri å klippe meg kort lenger for da angrer jeg hver gang, selvom det får meg til å synes at jeg er kjedelig på håret:)

  SvaraRadera
 3. Samma här. Detta ständiga problem.. Det finns många kortare både fräcka och söta frisyrer men å andra sidan är ju ett hårsvall också fint..

  SvaraRadera
 4. Snygga frisyrer! Jag har relativt långt hår, men tycker oftast att det är svårt att få till snygga frisyrer. Och då känns det som att man lika gärna kan klippa av det... fast då vill man ju ha långt igen osv... :-) Kul att du gillar vårt soffbord! Det är en del till en ikea bokhylla som man kan bygga ihop med olika sektioner som man vill. Vi målade den mintgrön och använder det som soffbord!

  SvaraRadera
 5. Hihi, och jag som trodde du hade långt hår! Jag vet inte vart jag har fått det ifrån, men jag antar att det ser ut som det på din lilla bild uppe till höger:)

  Själv har jag långt hår, men tyvärr har jag varken tid eller kunskap för att göra sådana fina kreationer som på bilderna. I wish!

  SvaraRadera
 6. Samma här! Varför är det alltid så? Knäppt.

  SvaraRadera

Tack fina du, för ditt besök på min blogg! / Thank you sweetie, for visiting my blogg!