tisdag 28 juni 2011

scary but beautiful.

Jag har aldrig varit någon hästtjej, jag är faktiskt ganska rädd för hästar.. Men Ditte Isager's bildserie "The Horse Riders Journal" är helt fantastisk! Bilderna är magiska och vilka vackra material; Älskar't!

I've never been a horse-loving girl, I'm in fact afraid of horses.. But Ditte Isager's pic series "The Horse Riders Journal" is amazing! The photos are magical and what beautiful material; Love it!

5 kommentarer:

 1. http://trendenser.se/2011/june/
  kasta om bilderna lite och vips har man gjort ngt eget?

  SvaraRadera
 2. Anonym; Tråkigt att du inte kan stå för vem du är.
  Bilderna i inlägget har jag sparat på sedan jag fann dem på Ditte Isager's sida (vilken jag följer på bloglovin). Jag har för vana att göra inlägg till min blogg så fort jag finner material, så inläggen är många gånger daterat lite äldre än det postas. I detta fallet har jag blivit påmind om inlägget via trendensers hemsida (vilken jag följer på bloglovin). Hittar jag något via en annan blog brukar jag länka till den. I detta fallet fann jag bilderna direkt via Ditte Isager och därför är det henne jag länkar till. Att bilderna sedan återfinns på flera andra bloggar, och att åsikterna kan vara likvärdiga.. Det är svårt att undvika. Allt som står i texten står jag för till hundra procent. I detta fallet ligger det så oerhört mycket mer både bakom ämnet hästar OCH material. Det som postas på denna bloggen är rakt av saker och ting som inspirerar mig och som jag vill dela med mig till andra. Till bilderna vill jag endast ge en liten enkel åsikt/kommentar i varje inlägg och sedan låta varje läsare själv utveckla den till sin egen. Och jag gör alltid så gott jag kan i att länka till producenter, författare, bloggar osv.
  Like it or not.

  SvaraRadera
 3. I'm not a fan either, my husband has a horse and a foal, he loves riding ... I do like their smell though and of course our foal is lovely ..... I wouldn't mind those boots in the second shot though !!!

  SvaraRadera
 4. Är också lite rädd för dessa vacka djur. Brukar gå till en närliggande gård med sonen och klappa lite på hästarna. Försöker krampaktigt att dölja min rädsla så att den inte överförs. Kram, Camilla
  Ps. Bra svar på dum kommentar!

  SvaraRadera

Tack fina du, för ditt besök på min blogg! / Thank you sweetie, for visiting my blogg!